Intrigi.bg Крими Спряха тока в къщата на Келеша, арестите в Левски продължават

Спряха тока в къщата на Келеша, арестите в Левски продължават

758
0

Акцията в Левски тече вече четвърти час, а арестите продължават. Екипи на ЧЕЗ пристигнаха пред дома на Димитър Серафимов – Келеша, за да спрат тока, тъй като органите на реда къртят и претърсват цялата къща.

По информация на TrafficNews в дома на Келеша е намерена голяма сума пари, както в левове, така и в евро. Открити са злато и златни пендари. В гаража на Димитър Серафимов има автомобил с марка „Мерцедес“ на стойност 100 хиляди лева. От НАП трябва да опишат имуществото на Келеша и да го конфискуват, тъй като той не е декларирал доходите си. Това е трябвало да се случи още през 2016 г.

Служители на Национална полиция, ОД МВР – Плевен и жандармерията нахлуха в Левски рано тази сутрин, като става въпрос за акция срещу телефонни измамници.

Органите на реда проверяват общо 9 адреса, сред които е и къщата на бащата на Келеша, който е починал наскоро. Погребението се е състояло преди два дни.

Сред задържаните са и мъж под прякор Майтапа, както и неговия брат.

Припомняме, че преди три години Келеша бе арестуван в Пловдив заедно с братовчед си, след което беше осъден на близо две години затвор. Тогава бяха доказани 6 телефонни измами, а прокуратурата поиска конфискация на имуществото на ало бандата.

На 18 април при съвместна акция у нас и в Румъния беше разбита бандата на Борислав Димитров-Бобито, която е сред най-добре организираните групи на ало мафията.

Тогава полиция и жандармерия нахлуха в ромските палати в Горна Оряховица. Тарторът и четирима негови съучастници бяха задържани в Румъния и по-късно предадени на българските власти и специализирания съд.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име