Intrigi.bg Актуално Спасителите на Бойко във ВСС: богати като Крез – къщи, гори, земи,...

Спасителите на Бойко във ВСС: богати като Крез – къщи, гори, земи, коли – ето ги прокурорите-милионери

377
0

Уж всесилният главен прокурор Иван Гешев получи нож в гърба от доскоро най-верните си хора – магистратите от прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет (ВСС), които изненадващо за всички предложиха предсрочно освобождаване на своя „приятел“, припомни източник на Narod.bg от Темида.

Много любопитен за НАП, Сметната палата и държавното обвинение е моментът, който избраха да атакуват прокурор №1, досега ползващ се с пълната подкрепа на прокурорската колегия – когато Гешев за пръв път призна за съществуването на „политически боклук“ и пое курс антимафията в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Георги Кузманов, Иван Стоев, Калина Чапкънова, Гергана Мутафова, Огнян Дамянов и Светлана Бошнакова. Запомнете тези имена – това са „борците за справедливост“ от ВСС, които поискаха главата на Гешев, позволил си да се изправи срещу хунтата ГЕРБ.

Само дето новите спасители далеч нямат ореола на светци. Дори напротив – „смелите прокурори“, защитници на истината и непогрешимостта на Бойко дължат обяснения на обществото как така са богати като Крез?

Кузманов, Стоев, Чапкънова, Мутафова, Дамянов и Бошнакова трябва да обяснят по какъв начин са придобили имоти – къщи, апартаменти, гаражи, вили, места в регулация, гори и земеделски земи плюс автомобили и банкови сметки за милиони бидейки само защитници на правото като висши магистрати.

Narod.bg се сдоби с имотните декларации на прокурорите-милионери, в които лъснаха направо страшни неща, нека ги видим нагледно:

1. Светлана Бошнакова

Боркинята за справедливост притежава 4 апартамента, два от които в София с гаражи, къща с двор и гора в Самоков.

2. Огнян Дамянов

Прокурорът е доволно подсигурил деца и внуци с етаж от къща с двор в Разград, апартамент в София, два лозови масива в Разградско, апартамент в Ямбол, две ниви в землищата на с. Балкански и с. Кубадин, две къщи в с. Балкански плюс дворно място.

3. Георги Кузманов

Реклама

Богат прокурор с имоти по морето – апартамент в Бургас плюс две дворни места и гараж, къща с двор в Ново Паничарево, към която има и два парцела по 1 декар, автомобил киа, волво за 130 000 лева и мотоциклет „Сузуки“. Кузманов притежава и апетитни имоти в София – апартамент, гараж и складови помещения.

4. Гергана Мутафова

Прокурорката държи завидно недвижимо имущество в Пловдивско – дворно място в с. Скутаре, три апартамента в Пловдив с два гаража и избено помещение, парцел край Априлци и къща в с. Извор.

5. Иван Стоев

През 2017-а Стоев си купува апартамент в София и парцел с павилион в любимото на баровците с. Рударци. През 2018-а придобива пък два апартамента в София, а през 2020 – четвърто жилище в столицата.

6. Калина Чапкънова

Баш прокурорката може да свие сармите на повечето богаташи по броя на имотите си. През 2017-а придобива апартамент и дворно място в Бургас плюс земя и къща във Варна.

През 2020-а си купува два апартамента в София с пари „от заплата“, но годината на големия шопинг е 2022-а: 3 апартамента в Бургас, два парцела земя в региона, къща в Несебър и гора в Бургаско.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име