Intrigi.bg интриги Сочената от Илчовски Маги Бадер: Не познавам, г-н Борисов и г-н Ангелов

Сочената от Илчовски Маги Бадер: Не познавам, г-н Борисов и г-н Ангелов

450
0

„Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!

Благодаря!“, написа преди минути във ФБ Маги Бадер, която Илчовски сочи като Мата Хари от спалнята на Борисов. 

Бизнесменът Светослав Илчовски по-рано заяви, че Бадер е плеймейтката, която е направила скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов. Пред онлайн изданието „Агри.БГ“ крупният земеделец е съобщил, че това е „Мис Плеймейт“ 2017 – Магдалена Бадер (бел. ред.: Бадер печели конкурса през 2016 г., т.е е „Мис Плеймейт 2016“)

„Собственикът на „Градус“ – Иван Ангелов ѝ плати 5 000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там“, е заявил пред медията Светослав Илчовски.

Земеделецът твърди, че Агенцията по храните, както и земеделското министерство, се контролират именно от Иван Ангелов (съсобственикът на „Градус“ – бел. ред).

“Всички сектори на икономиката не са раздадени на министри, а на определени хора от кръга на Бойко Борисов”, категоричен е Илчовски.

Затова и крупният земеделец е подал сигнал до Комисията по ревизията за държавен рекет.

„Градус“ АД заявява в официална позиция, че ще съди бизнесмена Светослав Илчовски за неверни твърдения пред комисията по ревизията на Мая Манолова. Той замеси името на собственика на компанията Иван Ангелов като заяви, че пред очите му на рожден ден на Борисов Ангелов и Цоло Вутов (собственик на 50% от „Геотехмин“ ООД) са подарили на лидера на ГЕРБ кюлчета злато. Днес има ново заседание на комисията по ревизията, на което Илчовски е обещал да представи и доказателства за думите си.

Ето цялата позиция на „Градус“ АД:

„Във връзка с направени и разпространени неверни твърдения от лицето Светослав Илчовски пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание и медиите, „Градус“ АД информира, че ще заведе всички възможни дела срещу въпросното лице и ще сезира компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения от него.

Те уронват престижа и накърняват доброто име на „Градус“ АД, причиняват на компанията и нейните инвеститори и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават неверни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на „Градус“ АД, което може да се отрази негативно на тяхната цена.

Като компания с близо 30-годишна история, „Градус“ АД няма да допусне накърняване на доброто й име, както и замесването й в политически битки чрез разпространение на невярна информация, и ще търси правата си по съдебен ред.“

„Цената на Градус пада с 40 млн лева (близо 10 процента) в началото на борсовата сесия днес. Оня ден покупката на акции от фирмата от пенсионни фондове беше сред акцентите на изслушването в комисията по ревизия“, съобщи депутатът-финансист Владислав Панев от ДБ. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име