Intrigi.bg интриги Социалистът-капиталист Р. Овч. вдигна палат на брега на морето

Социалистът-капиталист Р. Овч. вдигна палат на брега на морето

102
0

Румен Овчаров притежава одиозна 5-етажна морска хасиенда в курорта Бяла, съобщава в. „19 минути“ и показва ексклузивни снимки на палата на видния социалист. Според медиата, реалната стойност на имота на един от най-близките до Корнелия Нинова партийци е поне 1 милион евро.

Факт е, че в имотната си декларация пред КП КОНПИ Овчаров е декларирал надлежно имението си в „село Бяла, Варненско“, предаде Lupa.bg. Но то изобщо не е така описано и едва ли не човек може да остане с усещането, че се касае за някаква дребна селска къщурка, получена в наследство от трудолюбивите предци. В действителност обаче става дума за мини палат, за който не са жалени средства, доказват фотосите. Според местните, лятната къща на Овчарови е построена преди няколко години.

По закон никой няма право да строи на по-малко от 100 метра от плажната ивица. Както е лесно да се види от фотосите, къщата на известния като Р.Овч. социалист попада в забранената за строителство зона на плажа на Бяла.

Това е същият проблем, какъвто има с хотела си на брега на морето, но в Ахтопол, червеният депутат от неговия приятелски кръг Петър Кънев. Подобен казус съществува и с морския дом на Росен Плевнелиев край Черноморец, който не е ясно дали след развода остана при съпругата му или още е негов с подялбата на семейното имущество.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име