Intrigi.bg Булевард Софка се омъжи в оранжева рокля

Софка се омъжи в оранжева рокля

659
0

Попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи в оранжева рокля

Вече съм г-жа Давидова“, похвали се тя пред „Телеграф“. Певицата и възлюбеният й Тодор Давидов – Гринго сключиха граждански брак вчера в обредна зала „Триадица“ – София. Единствените свидетели на вълшебния миг бяха кумовете – Преслава и Павел, синът на Софи – Лоренцо, и шаферките Мисис Баба Дони Василева – Чачова, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая Таня Василева.

Има ги тези пеперудки в стомаха, дай Боже, да са вечни. Беше ми спокойно от гледна точка на това, че всичко е организирано. Имахме една сериозна подготовка. Погледнете и кумовете… Всичко е прекрасно, ще продължи в ресторанта“, сподели Софи минути след заветното „да“.

Певицата успя да привлече погледите с дълга оранжева рокля, шал с бели пера и дантелена воалетка. Тоалетът й бе стилно съчетан със семпли бижута и висок ток. Младоженецът бе заложил на тъмносив костюм. И Гринго, и Лоренцо споделиха, че са щастливи, че събитието е вече факт.

Кумовете Преслава и Павел пристигнаха заедно с младоженците в обредната зала. Пайнерката засне голяма част от церемонията на живо и го сподели с последователите си в социалната мрежа Инстаграм. 34-годишната певица показа зашеметяващи форми. Тя бе облечена в бледорозова къса рокля, семпло декорирана с дантела.

Нека са живи и здрави. Много да се обичат и много да се разбират. Пожелавам им едно малко бебешоче. Любов и още нещо…“, бе първото пожелание на Преслава. Кумът Павел блесна с по-ексцентрична визия. Изненадващо той позира щастлив до любимата си и прясното семейство. Той бе облечен в черно сако, декорирано с елементи в синьо и бяла риза.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име