Intrigi.bg Булевард Софи Маринова: Мария Илиева изби рибата

Софи Маринова: Мария Илиева изби рибата

740
0

Софи Маринова лично е похвалила своята колежка от поп жанра Мария Илиева. Изпълнителката на „Нищо“ влезе в образа на Софи по време на втория епизод на шоуто „Като две капки вода“. Фолк звездата не сдържа емоциите си и сподели в социалната мрежа как е приела това превъплъщение.

„Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! Ти направо изби рибата – визия, орнаментика всичко. Адмирации“. Така написа изпълнителката на „Няма право на любов“ за изпълнението на Илиева от понеделник, когато тя изпя хита „Плачещо сърце“ на ромския славей. С перфектната си трансформация и изпълнение Мария  спечели журито и публиката и стана победителят на вечерта.

Дуетната половинка на Графа призна, че Маринова даже ѝ е изпратила съобщение, че е била страхотна. Българската поп икона благодари за подкрепата на публика, жури и колеги, както и на специалистите, помогнали й в навлизането на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които трябва да развиеш образ, а именно да се превърнеш в друг артист в рамките на една седмица.

Новият ми образ в „Като две капки вода“ е част от филма „Най-великия шоумен“. Песента е номинирана за „Оскар“ и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – именно да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна смуглата певица.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име