Intrigi.bg Крими Софиянеца стъжнил живота на Лена!

Софиянеца стъжнил живота на Лена!

104
0

Автокрадец с прякор Софиянеца е сред оперативно заподозрените 

Автомобилът е бил паркиран в столичния квартал „Лагера“, където Бориславова живее в блок 4 заедно с депутата Мирослав Иванов.

Бориславова е по майчинство, а автомобилът й е закупен в началото на годината, потвърдиха запознати.

Жалба

Колата се води на депутата от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Мирослав Иванов и е на оперативен лизинг. Проверка показа, че този модел се продава според оборудването на цени от 75 000 до 95 000 лева. Иванов живее на семейна начала с Бориславова и се води баща на малката й дъщеричка. Той е подал жалба в Шесто РУ на МВР за кражбата.

Метод

Предполага се, че джипът е бил задигнат, след като е отключен по метода keyless. Това става, като сигналът от ключа бива прихванат с устройство, което го копира и автоджамбазинът си отваря колата все едно е с оригиналния.

Източници от разследването коментираха, че RAV4 и C-HR са едни от най-крадените в момента, тъй като има бърз пазар за тях. С подобна кражба през ноември бяха спипани и други легенди в бранша – Релето и Турчина.

Запознати разкриха, че комфортният автомобил се е ползвал като семейна кола и от депутата, и от политичката от ПП. Возилото стояло пред блок 4, в чийто вход „А“ живеят двамата му ползватели.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име