Intrigi.bg Актуално Соня Колтуклиева извади скандални думи на социалната министърка

Соня Колтуклиева извади скандални думи на социалната министърка

649
0

Популярната журналистка Соня Колтуклиева извади скандални изводи на социалната министърка Деница Сачева. „Думите на социалната министърка Деница Сачева звучат като извадени от “Моята борба” на Хитлер. ТОВА Е ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ!“ написа Соня. Ето за какво става въпрос:
„Децата и семействата не са, за да удовлетворяват нуждите на държавата. Щом “държавата няма нужда от деца без семейства”, децата без семейства трябва да бъдат унищожавани, така ли?! Щом “държавата няма нужда от деца, които са неграмотни”, неграмотните деца трябва да бъдат избивани ли?! Децата, които “не говорят български и не могат да се реализират” са второстепенни и ненужни, според Сачева, тогава какво прави държавата с тях, създава поправителни трудови лагери ли, където вкарва и ненужните деца, “които живеят в насилие”?!
„Държавата няма нужда от деца без семейства. Държавата няма нужда от деца, които са неграмотни. Държавата няма нужда от деца, които живеят в насилие. Деца, които не говорят български език и деца, които не могат да се реализират.”
И всичко това е произнесено от пиар, от бивш шеф на организацията на българските пиари.
Когато нямаш нужда от нещо, ти го захвърляш. Е, щом социалната министърка обяви ненужните за държавата, остава и да ги изхвърлят от нея. Пък може да добавят й още: държавата няма нужда от пенсионерите, от болните, от недоволните, от социално слабите и бездомните, от безработните и безимотните“, написа още Соня Колтуклиева.

Резултат с изображение за Деница Сачева

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име