Intrigi.bg Крими СНИМКИ от бърлогата на наркобандата в Елин Пелин

СНИМКИ от бърлогата на наркобандата в Елин Пелин

115
0

Oт пресцентъра на МВР разпространиха ексклузивни кадри от спецакцията срещу организираната престъпна група за разпространение на наркотици в Елин Пелин и София.

Участниците в престъпната група са задържани на 7 декември 2019 г. при съвместни действия по разследване на служители на ТС БОП – София област и Специализираната прокуратура. Действията са осъществени с помощта и на служители от ОДМВР-София. При извършените лични обиски и претърсвания в автомобили и в пет имота, ползвани от четиримата задържани са открити и иззети близо половин килограм амфетамини, 40 грама опиати, 320 грама марихуана, разфасована на дози за разпространение. Намерени са и 260 000 фалшиви еврови банкноти, електронни везни, тефтер със записки на клиенти, мобилни телефони, големи суми пари в брой.Събраните до момента доказателства сочат, че групата е била създадена и е действала от октомври 2018 година.

Това е втората наркогрупа, действала на територията на Елин Пелин и региона, неутрализирана в рамките на четири денонощия.

Припомняме, че на 3 декември т.г., след сделка с доставчици на наркотични вещества на едро от София, бяха задържани четирима участници в друга престъпна структура в града, у които бяха намерени и иззети 1,8 кг канабис и 1,2 кг амфетамини в различни разфасовки, подготвени за разпространение на черния пазар, пари, електронни везни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име