Intrigi.bg Крими Смразяващи кръвта разкрития за мистериозното изчезване на 2-годишното дете!

Смразяващи кръвта разкрития за мистериозното изчезване на 2-годишното дете!

1169
0

Близо две денонощия няма и следа от 2-годишния Юлиян Иванов Митков /Онур/, който изчезна мистериозно от стопански двор в покрайнините на бургаското село Равнец. Полиция, пожарна и десетки доброволци издирват детето от неделя вечерта, но без никакъв резултат. Униформените работят по всички възможни версии, но никой няма логично обяснение какво се е случило с невръстното дете. То сякаш се е изпарило.

„Това е голяма мистерия, просто абсурдно и нелогично. Не е възможно едно дете така да изчезне, при това в присъствието на десетина души“, коментираха с недоумение запознати с разследването, цитирани от в. Монитор.

Заради липсата на разумно обяснение поне към момента в село Равнец са плъзнали зловещи слухове, а местните жители са в паника. Според хората Юлиян е бил следен и отвлечен, най-вероятно заради престъпна търговия с органи. „Някой го е набелязал предварително. Детето не можеше да говори и влачеше едното краче. Имаше вроден недъг и трудно се придвижваше, не е като другите деца – не може да избяга, нито да се развика. Отвлекли са го или за органи, или за да го експлоатират като просяк в чужбина“, споделят част от версиите си съседи на семейството.

Кметът на Равнец Христо Колев също не крие притесненията си в тази посока. „Повечето от хората смятат, че детето е отвлечено. Веднага след като изчезна, много от местните жители ми разказаха как два-три дни по-рано забелязали някаква черна кола да обикаля селото на бавен ход. Не допускам, че си измислят“, коментира кметът Колев.

Малкият Юлиян изчезна около 17,30 часа в неделя по време на празненство за рожден ден. На тържеството били поне дузина хлапета, повечето по-големи, както и възрастни. Там били майката и бащата на Юлиян и дядо му. Техен съсед е последният, който е видял момчето да си играе на черен път до двора, но после го видял как отново се връща при другите деца. Майката твърди, че детето й изчезнало, докато тя влязла в стаята да нахрани най-малкото си дете пеленаче.

„Няма къде да отиде, нито да се скрие. Наоколо всичко е голи полета, хълмове и лозови масиви. Няма гори, язовири или реки. Всичко е обходено метър по метър, претърсени са и къщите в селото, но никаква следа от детето не е открита“, казаха доброволци, които участват в операцията. Целия район е бил облетян с хеликоптер, няколко пъти е пускан и дрон. От вчера в операцията участват и двама доброволци от столицата с парапланер и делтапланер. Екипи на Гранична полиция пък са обходили пеша километри с термокамери, които не са засекли нищо.

Близо 100 души търсят от два дни и две нощи момченцето.

„Страхуваме се, че някой е взел сина ни и го е качил в каруца или в кола. Но по ми се вярвам да са били с каруца, защото тука много такива има и не им обръща никой внимание.  Никога не е оставал сам, не е бил вън, а в двора, а той е заграден. С него имаше поне 6-7 други деца, не е бил сам“, разказа бащата на детето.

Семейството има общо 14 деца. Четирите най-големи са от предишен брак на майката, а останалите десет – от сегашния й съпруг. С бившия си тя живяла в поморийското село Горица, а след като се омъжила повторно, се преместила в село Кошарица. Там обаче бащата на Юлиян имал проблеми с роднини и през декември миналата година семейството натоварило каруцата и се преселило в Равнец при роднини на майката.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име