Intrigi.bg интриги След шута на Стивън Роуз! Мис Нос Тамара хвана пистолета! Прави се...

След шута на Стивън Роуз! Мис Нос Тамара хвана пистолета! Прави се на ледена кралица

207
0

След като милионерския син Стивън Роуз я заряза заради друга, Мис България 2017 Тамара Георгиева се отдаде на любимото си хоби – стрелба с пистолет. Блондинката, набедена с титлата Мис Нос заради острото си носле, насочи патлака срещу камерата и се снима с многозначителното пояснение: „Това е просто хоби“.

Откакто със Стивън се разделиха, Тамара го раздава ледената кралица в мрежата. Всеки ден тя пуска по няколко снимки, на които гледа студено, а отдолу поства философски мисли. Последната гласи (в превод от англ.): „Огледалце, огледалце на стената, ще се изправям винаги щом падна на земята. Дали ще бягам, крача или пък пълзя, ще постигна целите си – всички до една“.

Колкото и да се прави на Желязната лейди обаче, на всички прави впечатление тъгата в очите й. Близки до моделката разкриват, че тя тежко преживявала предателството и раздялата със Стивън, който дори й бе предложил брак.

„Тамара пропиля доста години със сина на Катя Роуз. Надяваше се на сватба и на деца, но Стивън така и не предприе тази крачка. Сега вече прехвърлила 30-те, ще й бъде доста по-трудно да си намери мечтания партньор“, клатят глава в модни бранш.

Припомняме, че Тамара и Стивън се разделиха наскоро след дългогодишна връзка. Двамата бяха заедно повече от 10 години и макар сина на бизнесдамата Катя Роуз да й бе подарил годежен пръстен, до сватба така и не се стигна. В момента Стивън без скрупули афишира новата си връзка в мрежите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име