Intrigi.bg Спорт След мълчанието Стоичков заяви: Искам ЦСКА на върха в събота

След мълчанието Стоичков заяви: Искам ЦСКА на върха в събота

98
0

След мълчание по темата за евентуалното оттегляне на собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиан Инджов третият акционер в клуба – Христо Стоичков, заяви, че иска да види отбора начело в Първа лига в събота.

Преди почти седмица Ганчев заяви, че с Инджов прекратяват дейността си в клуба. Официално обявената причина от „Българска армия“ е изразеното недоволство на една от фенските фракции към политиката на ръководството.

Оттогава започна силна вълна на призиви към двамата основни собственици да продължат работата си. С призив се включиха и легенди на ЦСКА, сред които Димитър Пенев, Димитър Якимов, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Стоян Йорданов, Стойчо Младенов и изпълнителният директор Пламен Марков. От посочения списък отсъстваше Стоичков.

„Седмицата на истината започва! Мястото на ЦСКА е само на върха! Искам ви там в събота“, написа единствено Стоичков в понеделник сутринта.

Думите му са насочени към мача с „Лудогорец“ в Разград. След победата с 1:0 срещу „Черно море“ и загубата на шампионите с 2:3 от „Локомотив“ в Пловдив ЦСКА се доближи на три точки от първото място.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име