Intrigi.bg Булевард След като показа любовника си: Бояна Шарлопова почете покойния си мъж

След като показа любовника си: Бояна Шарлопова почете покойния си мъж

150
0

По-малко от седмица след като показа новия си любовник в публичното пространство и как се забавляват на Филипините, Бояна Шарлопова почете паметта на покойния си съпруг Стефан Шарлопов.

Той почина внезапно в нощта на 4-ти срещу 5-и февруари точно преди 6 години. Днес неговата вдовица си спомни за него, като публикува снимка и мили думи в социалните мрежи: „Изминаха 6 години откакто избра да потеглиш по пътя на вечността. Болката не отминава! Почивай в мир!“.

Думите й обаче се сториха доста лицемерни за повечето й последователи. Само допреди дни тя публикуваше различни кадри от екзотичните пътешествия с новия си любовник. Бояна вече не крие колко е влюбена и от фотосите по нищо не личеше да страда за покойния си съпруг.

Припомняме, че Intrigi.bg първи разкри самоличността на новия мъж до Бояна. Той отново се казва Стефан и е професионален пътешественик – заедно с още няколко души имат турагенция, която предлага авантюристични групови пътувания, различни от масовите Ол инклузив и чартърни програми.

Именно заедно със Стефан Стефанов през 2023 Бояна обиколи дестинации като Коста Рика, Мексико, Филипини, Намибия и много, много други.

Бояна често търпи критики не толкова заради настоящия си любовен живот, колкото заради слуховете, че е изневерявала на Шарлопов години преди да си отиде от този свят.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име