Intrigi.bg Булевард След дълги съдебни дела и разправии, наследниците на Тодор Колев разпродадоха имотите...

След дълги съдебни дела и разправии, наследниците на Тодор Колев разпродадоха имотите му

312
0

Наследниците на великия комик Тодор Колев, който на 26-ти август щеше да стане на 81 години, най-накрая са успели да поделят имотите му,  научихме от HotArena.

Голямата звезда на българското кино остави апартамент и два гаража в столичния квартал „Хладилника“ след смъртта си преди 7 години, както и магазин в Благоевград.

В продължение на няколко години двете деца на Колев – Албена и Александър, водеха дела с вдовицата му Мария Колева за подялба на имуществото. Стигна се дотам, защото тримата не можеха да се споразумеят, а според различни медии между децата и вдовицата имало дълбока вражда. Към днешна дата разправиите обаче са останали в миналото, като съдът е разпределил имотите между тримата.

Няма драма, недоволни и сърдити. Всичко е наред. Отне малко повече време за разрешаване на въпроса, но той се дължеше на това, че трудно успявахме да се съберем, но не е имало такива глупости като криене на ключове от Мария, както се пишеше. Делбата беше направена така, както отсъди съдът“ разказа пред „Галерия“ синът на Тодор Колев Александър.

Тримата наследници вече са успели да се разпоредят с наследството. Недвижимото имущество е продадено, като парите са си поделили. Албена, Александър и Мария преценили, че така ще е най-добре и че ще спестят излишни разправии около имотите. Тодор оставили и две коли. Тях взел вдовицата, като обезщетила децата на комика с паричната стойност на автомобилите. Независимо че съдебните дела вече са в миналото, комуникация между децата на актьора вдовицата му няма.

„Мария е много трудна за откриване. Доколкото знам живее в Благоевград и не е толкова лесно да се контактува с нея“, обясни Александър. За сметка на това той е в прекрасни отношения със сестра си. Независимо, че двамата са от различни майки се чуват сравнително редовно, виждат се, когато ангажиментите им позволяват.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име