Intrigi.bg Политика Слави Трифонов учредява партията си с новото име

Слави Трифонов учредява партията си с новото име

388
0

Шоуменът Слави Трифонов учредява партията си с новото име „Има такъв народ”. Събитието отново е закрито за медиите, съобщи БНР.

Това е втори опит на Трифонов да постави начало на своя политически проект

след провала на регистрацията на партия „Няма такава държава”. Съдът отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си.

Учредителното събрание на партията с новото име „Има такъв народ” се провежда в София и на него присъстват необходимите минимум 500 делегати. Събранието се състоя в столичен хотел. Самият Трифонов влезе от заден вход на хотела и заобиколи чакащите го медии.

На излизане новите делегати също решиха да се гонят с медиите и да не отговарят на техните въпроси. Някои от тях дори отказаха да назоват името на председателя на партията.

Учредителната декларация преповтаря декларацията на партия „Няма такава държава”,

Резултат с изображение за „Слави Трифонов учредява партията си с новото име“

потвърди за медията заместник-председателят на партията Тошко Йорданов: „Новата партия има промяна в логото както виждате. Това беше адски глупаво, няма никакво значение как се казва”.

Партията на Слави Трифонов се обявява за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на депутатите наполовина, въвеждане на електронно гласуване и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Новото лого

на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” представлява стилизиран восъчен печат с името на партията на син фон.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име