Intrigi.bg Актуално Слави Трифонов се връща в bTV?

Слави Трифонов се връща в bTV?

288
0

Николаос Цитиридис си взима сбогом със зрителите на bTV на 1 декември. Вечерното му шоу, което стартира на 27 януари 2020, вече няма да фигурира в програмната схема на телевизията. Три години след началото предаването е определено като един от големите провали на медията.

В предпоследното издание миналата седмица тв водещият призна, че е изхабил доста нерви, но въпреки многобройните проблеми не иска прощалното му предаване да е тъжно. Затова е решил негови гости да са все актьори – Юлиан Вергов. с когото стартира шоуто, гаджето му Боряна Братоева и голямата Цветана Манева.

Известно е, че в Би Ти Ви правеха всевъзможни промени, само и само да вдигнат рейтинга на Цитиридис. Първо шоуто беше ежедневно с времетраене един час, след това стана 30 минути, а накрая започна да се излъчва само веднъж седмично. Нищо от това обаче не помогна. И дойде закономерният край на предаването.

Сега големият въпрос е какво следва? Ще се върне ли в bTV Слави Трифонов, който в продължение на 19 години беше властелин на тв ефира с вечерното си шоу? Дали шоуменът, който нагази в политиката, ще се изкуши да приеме предложение от шефовете на медията?

Все пак теле-визията му „7/8“ е малка кабеларка, или както я нарича Краси Радков – „бутикова“. А и едно е да те гледат хиляда зрители. съвсем друго – два милиона. Какаото и да си говорим, никой до този момент не е успял да подобри рекорда на Слави Трифонов по продължителност на живот за вечерно шоу. Предстои да видим дали някой ще се престраши да остави егото си на заден план и да започнат преговори за връщането на екипа на Трифонов в bTV, без той да сяда на стола на водещия.

За медията има и друга опция – да стартира излъчването на „Господари на ефира“. Предаването от дълго време не е в национален ефир, а продуцентът Джуди Халваджиян в интервю за „Филтър“ преди няколко месеца призна, че вярва в завръщането му в някоя от големите телевизии.

На този етап обаче единствено заложена в програмата на bTV на мястото на шоуто на Цитиридис е спортната риалити породица „В ръкавиците на Пулеви“, която ще проследява какво се случва в живота на двамата боксьори Кубрат и Тервел.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име