Intrigi.bg Булевард Слави Трифонов разкри болезнен спомен, вижте какво го мъчи

Слави Трифонов разкри болезнен спомен, вижте какво го мъчи

252
1

Слави Трифонов честити емоционално 48-ия рожден на колегата си Краси Радков. За първи път шоуменът използва личния си профил във Фейсбук, за да поздрави някого от екипа на шоуто.

Досега той мълчеше както за рождените дни на останалите актьори или пък музиканти от „Ку-ку бенд”, така и за другите радостни поводи в живота им. Поздравления не се появиха нито за раждането на дъщеричката на Годжи преди повече от година, нито пък за рождения ден на сценариста и актьор Иво Сиромахов.

Явно приказките, че Радков е абсолютния любимец на водещия са напълно верни. Интересното е, че за видео към честитката е избран скеч на Краси от преди много години, когато Слави Трифонов все още няма проблеми с крака си и през цялото време стои прав до него и умело му партнира. Днес водещият е прикован към бюрото си.

Краси Радков е приготвил почерпка за колегите си, но несъмнено най-приятно ще му бъде късно вечерта, когато ще гушне детето си

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше – резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2oVFkiq

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име