Intrigi.bg Политика Слави отговори на Васил Божков за призива за обединение

Слави отговори на Васил Божков за призива за обединение

309
0

Председателят на ПП ”Има такъв народ” Слави Трифонов отговори на бизнесмена Васил Божков, който по-рано отправи призив за обединение.

„Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал“, е отговорът на Слави Трифонов във фейсбук.

Припомняме, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков, чиято партия „Българско лято“ не бе регистрирана за вота на 4 април, предложи общи листи на Слави Трифонов и неговата партия „Има такъв народ“. „Много от целите на „Българско лято“ и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим“, написа тази сутрин на страницата си във Facebook Божков.

„Българско лято“ не можа да се регистрира в Софийски градски съд, тъй като прокуратурата обжалва внесените документи. Поради тази причина партията не успя да внесе подписи в ЦИК за участие в парламентарните избори.

Друга възможност, която се очертава пред формацията, е да използва листите на вече регистрирана партия или коалиция за следващите избори.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име