Intrigi.bg Политика Слави осмива и кастри Мария Габриел, НАП и ПИК

Слави осмива и кастри Мария Габриел, НАП и ПИК

778
1

Три неща са убедили Слави Трифонов, че е взел правилни решения за влизане в политиката. В пост във фейсбук той остро критикува властта, сайта ПИК и Мария Габриел

Ето какво написа Слави:

„Случиха се три неща в държавата, които абсолютно затвърдиха вътрешното ми усещане за правилно взети от мен решения.

Първо нещо.

Бойко Борисов поиска от Eвропейската комисия Мария Габриел да отговаря за ресор “Високи технологии и киберсигурност”. Значи така – хакнаха цялата държава и Бойко Борисов смята, че Мария Габриел може да отговаря за киберсигурността на цяла Европа. Добре, че европейците не са прости и вместо киберсигурност дадоха на Мария Габриел ресор “Образование и култура”.

Извод: Тя и от това нищо не разбира, но поне щетите могат да са по-малки.

Второ нещо.

Проправителственият сайт ПИК си позволи гнусотия, която отврати дори тези, които му плащат. Публикуваните снимки на приятелката на един от кандидат-кметовете на София (ако въобще е тя) отвратиха всички и като че ли най-после събудиха и медии и общество, и показаха реалното състояние на българската “журналистика”.

Извод: Дори и да си медиен слуга, все пак има граници, които не бива да преминаваш.

Трето нещо.

Стана ясно, че НАП само за една година са отписали 10 милиарда лева дългове. Че тогава за какво си плащаме данъците? За да може други хора да не си ги плащат. И не забравяйте – НАП беше хакната и изпусна нашите лични данни, за което я глобиха 5 милиона лева. 5 милиона, които всъщност трябва да платим ние. В случая жертвата, всички ние, понася наказанието на виновния. Аз за такъв абсурд не съм чувал.

Извод: Тази агенция не работи в наша полза, а в наша вреда.

Финален извод на изводите: Няма такава държава!“

Слави Трифонов,

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. ЩЕ ПРИПОМНЯ : 1.ХАКНАХА “ АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА“…………………………..РЕЗУЛТАТА Е,ЧЕ ИЗЧЕЗНАХА „НЕЛИЦЕПРИЯТНИТЕ ДАННИ“ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА…..2. ХАКНАХА НАП … И ОТ ТАМ ИЗЧЕЗНАХА ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЛИЦЕПРИЯТНИ ДАННИ …3…ЗА “ ОБВИНЕНИТЕ “ СЕ ШУМЕШЕ ОКОЛО 10 ДНИ И …НАСТЪПИ “ ГРОБНО“ МЪЛЧАНИЕ….ХЕПТЕН ЗА ИДИОТИ / ОВЦЕ / НИ ВЗЕМАТ. ….НЕ БЕЗ НАША ПОМОЩ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име