Intrigi.bg Политика Слави и ИТН отново предлагат 1 лев субсидия

Слави и ИТН отново предлагат 1 лев субсидия

94
0

”Има такъв народ” безусловно ще продължи да бъде част от управляващата коалиция, за да се решават всички кризи, надвиснали над страната, за да сте спокойни вие, българските граждани, и за да стоят ГЕРБ и ДПС далеч от властта. Въпросът с партийните субсидии обаче най-после трябва да бъде решен. При гласуването на ”Бюджет 2022” ”Има такъв народ” отново ще застане на ваша страна и ще предложи 1 лев партийна субсидия”.

Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в профила във Фейсбук.


„Знаете ли коя е политическата партия, която получава най-много пари от държавните субсидии към днешна дата? Оказа се, че това е никому неизвестното политическо движение „Социалдемократи“ с никому неизвестната лидерка Елена Нонева. Забележете – Движение „Социалдемократи“ няма нито един депутат в Народното събрание, но като една от трите партии, с чиято регистрация „Продължаваме промяната“ се яви на изборите, е получила 637 390 лева за периода от 14 ноември до 31 декември. Това са 90% от парите, които всички данъкоплатци сме изплатили като партийна субсидия на „Продължаваме промяната“, на база на получените от обединението гласове на последните избори“, пише още Трифонов.


По думите му „анонимна партия, без нито един депутат, само за 47 дни получава 637 хиляди лева партийна субсидия“.


„В момента, уважаеми сънародници, финансирането на партиите ви струва 50 хиляди лева на ден, защото субсидията е 8 лева на глас. Съвсем скоро в Народното събрание ще се гледа „Бюджет 2022“, изтъква Трифонов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име