Intrigi.bg Политика Слави за скандала със сина на президента: Здравният министър не е жълта...

Слави за скандала със сина на президента: Здравният министър не е жълта медия да внушава лъжи

884
2

Слави Трифонов изрази мнение за развихрилия се скандал около сина на президента. Както е известно, здравният министър потвърди, че наследникът на Румен Радев е хванат от органите на реда на шумно парти в столичен хостел и е нарушил мерките срещу коронавируса.

Ето какво написа по този повод Слави в личния си профил във фейсбук:

„Колко интересно стана.

Аз не съм адвокат на президента, но когато нещо е несправедливо, то ме дразни и вбесява. А и нали президентската институция – това сме всички ние?

И така. Няма и седмица, откакто президентът Румен Радев каза, че ще се кандидатира за втори мандат и всички, които работят в отходните канали на журналистиката се активизираха да бълват „матрял“. Например, онези от държавната тоалетна ПИК започнаха да ръсят гнусотии, внушения и откровени лъжи, маскирани като читателски въпроси. Освен това, най-неочаквано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов внуши, че синът на президента Румен Радев е бил арестуван на нелегален купон с хулигански прояви.

Прочетете си десетките заглавия по сайтовете, които тиражираха това внушение.

Всъщност, днес по-късно пресслужбата на Президентството официално опроверга тези твърдения. Синът на президента не е арестуван или задържан в РПУ.

Само мен ли ме е гнус от това отвратително поведение на медии и на политици? Защото министърът не е жълта медия да внушава лъжи. Той е облечен с власт и отговорности. Нещо, което видимо не разбира. Но явно разбира как орално (защото става дума за направено с уста изявление) да се хареса на онзи, дето го влачи в джипката като куфар по магистралите.

Другият е по-ясен. Той отдавна е главен отходен рупор на властта. Но зловещото е, че ако сега си мълчим, всеки един човек, всеки един от нас, може да стане жертва на тази пропагандна фекална машина.

Идва 4-ти април – да пуснем водата.“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

2 КОМЕНТАРИ

  1. Когато в Парламента, Корнелия Нинова, настояваше да се запише в закона, че ваксините са доброволни и безплатни, ГЕРБ гласуваха против, защото ДУМАТА на същия, тоя министър била достатъчна! ПАЗИ БОЖЕ!

  2. Милена Фучеджиева пледираше, че не се занимава с гражданина Румен Радев, а с Президента на България! Хайде сега, привикайте я в съда, като ответник по дело за уронване престижа на Президентската институция и за опетняване името на Държавния глава на България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име