Intrigi.bg Крими Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо ме нападна

Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо ме нападна

330
0

Все още нямам отговор на въпроса кой и защо организира нападението срещу мен, но съм сигурен, че един ден това ще се изясни при всички случаи. Независимо дали МВР и прокуратурата ще достигнат до тях, аз знам, че един ден ще знам тези отговори.“ Това заяви в интервю за „Нова телевизия“ журналистът Слави Ангелов, който на 17 март беше нападнат пред дома си.

Според него поръчителят на това нападение е искал от изпълнителите да бъде нанесен жесток побой. Слави Ангелов е много благодарен на всички, които са му се притекли на помощ веднага след атаката. „Аз съм започнал да се задушавам, защото страшно много кръв е текла отвякъде и ако бях оставен там, ако никой не беше минал – можеше да се задуша от тази кръв и всичко да приключи. Това са моите ангели, които са се появили там, в тази нощ“, заяви той.

„Много е важно това нападение да се разкрие. Не заради мен, а първо – защото има много неразкрити такива случаи. И второто – защото групите, които правят тези неща, могат да организират и убийства“, каза още журналистът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име