Intrigi.bg Булевард Славена Вътова пребита от Иво Ториното? Манекенката с шина на крака след...

Славена Вътова пребита от Иво Ториното? Манекенката с шина на крака след сблъсък с новия (ФОТО)

167
0

Славена Вътова е наранила единия си крайник. От две седмици манекенката носи шина на коляното, като не уточнява как точно се е контузила. Пред приятелки тя упорито твърди, че се е случило по време на спорт. Бившата миска тренира редовно, за да поддържа добрата си форма. В момента обаче се е кротнала и го кара по-лежерно.

Според източник на „Уикенд” обаче ситуацията е коренно различна и се касае за травма от съвсем друго естество. Преди няколко седмици красавицата е била пребита жестоко от новия си любовник – мафиотския бос Иво Ториното.

Както писахме още през лятото, Вътова започна авантюра с бившата дясна ръка на Златко Баретата. Ториното обаче е известен с експлозивния си характер и често посягал на половинката си, мълви се в светските среди.

Обикновено сблъсъка се разминавал с 2-3 шамара, но явно този път се е случил по-неприятен инцидент. Не е ясно дали след контузията, Славена Вътова ще остане с мафиотския бос. Според запознати, тя била доста влюбена в лошото момче, а освен това той бил доста щедър към нея и й осигурил луксозната кола, с която тя се придвижва.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име