Intrigi.bg Актуално Скандал! Порожанов кара кола за 160 бона. Как със заплата за министър?

Скандал! Порожанов кара кола за 160 бона. Как със заплата за министър?

761
0

Министър Румен Порожанов управлява автомобил за 150 000 лева и ако си мислите, че това е някакво БМВ, Марцедес или Ауди, то сте в жестока грешка.

Неговият автомобил е „Тесла“ модел 2018 година с всички екстри и често може да бъде засечен на българо – гръцката граница до Петрич.

Порожанов много харесва спокойствието на Гърция, но дали притежава имот там, все още не сме наясно, но според наши източници, автомобилът му е закупен с пари на Държавен Фонд Земеделие и се ползва като служебен от министъра. Който пък почти всяка седмица е с приятелката си в Гърция дори, когато се води на работа.

Припомняме, че в първото правителство на Бойко Борисов, именно Румен Порожанов беше шеф на Фонд Земеделие и ОЛАФ тогава правиха разследване от което последваха огромни санкции за България от Европа, но явно това не попречи на Бойко Борисов да направи Румен Порожанов министър на земеделието в кабинета си номер 3, за да довърши явно започнатото като шеф на фонд Земеделие или по точно да скрие къщите за гости в които няма гости, но пък за сметка на това са финансирани с пари от същият този европейски съюз.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име