Intrigi.bg Булевард Скандалът с целувката на Кобрата: В САЩ ще му се нахвърлят

Скандалът с целувката на Кобрата: В САЩ ще му се нахвърлят

1033
0

Целувката на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало след мача на родния боксьор в Щатите се превърна в една от най-коментираните теми в света. Видеото обиколи няколко континента и се превърна в хит в социалните мрежи. Няколко часа след края на срещата обаче репортерката се обиди от поведението на Кобрата, а медиите в САЩ атакуваха боксьора и го обвиниха в сексуално насилие.

В „България сутрин“ журналистите Патриция Кирилова и Едуард Папазян се обединиха около мнението, че поведението на Пулев не е било най-моралното, но пък и не е необходимо тази целувка да се раздухва толкова. Кирилова също така изрази мнение, че някой нарочно е посъветвал Равало да се направи на обидена, въпреки че е била в компанията на Кубрат на партито след победата над Богдан Дину.

„За мен този случай бе изключително нечистоплътно раздухан от страна на американските медии. Тя по никакъв начин не показа, че е нарушено личното ѝ пространство, че е наскърбена и огорчена. Дори си беше качила снимка с Кубрат в социалните мрежи. Явно после някой я е посъветвал да се прави на много обидена. Часове след целувката има коренна разлика в поведението ѝ. Виждаме как напоследък в Щатите се раздухват такива скандали. Реакцията на Пулев е плод на превъзбуда. Той бе в ненормална психическа ситуация. В тази целувка не се влага никакъв сексуален смисъл. Целувката изразява радост, а не насилие“, заяви Кирилова.

Едуард Папазян пък разкри, че Пулев е подценил ситуацията в САЩ и как подхождат там при подобни случаи. Спортният журналист дори сподели, че съществува голяма вероятност Кобрата да бъде сериозно наказан и глобен от Международната боксова федерация заради поведението си.

„Кубрат направи грешка. Той подцени ситуацията в САЩ с навлизането в личното пространство. Те приемат подобни действия, като насилие на сексуален принцип. Ще има големи последствия за Пулев. Тази голяма победа ще потъне в скандала. Би могло да има наказание от страна на боксовата федерация. Медиите в Америка пък с удоволствие ще се нахвърлят на човек от Източна Европа. Вече го приравняват с руските боксьори и цялата империя на злото, която бе Русия в продължение на 50 години. Сигурен съм, че той не е вложил грам сексуален смисъл в целувката“, обясни Папазян в Bulgaria ON AIR.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име