Intrigi.bg Крими Скандално решение на съда за мутрата Тодор

Скандално решение на съда за мутрата Тодор

802
0

22-годишният Тодор Маринов Николов от Несебър, който преди година и половина, се саморазправи със слепи пешеходци, препречили му пътя в Стария град на Несебър, бе признат за виновен от Районен съд Несебър и получи 3-годишна условна присъда с 4-годишен изпитателен срок, пише „Флагман“.

Резултат с изображение за Тодор Маринов Николов от Несебър

Освен това в продължение на половин година агресивният младеж ще трябва да ходи на курсове за овладяване на гнева – изключително рядка пробицонна мярка, която се налага при изключителни условия.

Районният съд постанови, че Тодор ще трябва да заплати 5 хиляди лева на единия пострадал и още 3 хил. лева на другия незрящ потърпевш.

Припомняме, че по време на процесите стана ясно, че Тодор имал проблеми със сърцето. Неговата адвокатка Веселина Василева показа епикриза от болница „Света Екатерина“ в София, където е диагностицирано заболяването на клиента й.

Екшънът се случи на 24 юни, 2017 г., в сърцето на Стария Несебър. Тодор, който бил зад волана на скъп мерцедес, изскочил вбесен от колата, оставяйки я с включен двигател, за да се саморазправи с група туристи.

Те пресичали улицата с куфари, но се замотали пред колата му. Афектиран, Тодор ударил мъж и жена, които се оказаха незрящи туристи от Словакия. По-късно стана ясно, че мъжът е известен певец в родината си. 

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/nakazanie/skandalno-reshenie-na-sda-za-mutrata-todor-koyto-sleze-ot-tuzarskiya-si-mertsedes-i-prebi-slepi-turisti-v-nesebr_news665576.html

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име