Intrigi.bg Актуално Скандално ВИДЕО с дрогирания шофьор, помлял 12 коли до Айтос

Скандално ВИДЕО с дрогирания шофьор, помлял 12 коли до Айтос

509
0

Cкандално видео показва 50-годишния шофьор на ТИР-а с 30-те тона зърно, който помля 12 автомобила, уби 28-годишна жена и изпрати бременна жена в Реанимация. Кольо И. не проумява какво се е случило и се държи неадекватно няколко часа след инцидента, пише „Флагман“.

Шофьорът е със счупени ребра, но отказва да бъде приет в болница. Не се е съгласил и да даде кръвна проба. Направени са му десетина шева на главата.

Директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов обяви пред журналисти, че шофьорът на ТИР-а е бил тестван на място за алкохол и наркотици. Дал е положителен резултат за метамфетамин.

Най-тежко е състоянието на 35-годишната Емине от Айтос, която се оказа в напреднала бременност. Емине е със счупени крайници и съмнения за счупен таз. Към момента опитват да стабилизират състоянието й с медикаменти в ОАРИЛ.

В същото отделение е настанен и Севгин, който е с мозъчна контузия и с множество фрактури. Други трима са настанени в отделенията по ортопедия и неврохирургия. Те са с по-леки наранявания и не са с опасност за живота.

Според свидетели съпругът на изгорялата 28-годишна жена бил в шок и изобщо не е усещал болката по задната част на краката си, които целите били обгорели.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име