Intrigi.bg интриги Сираков профукал на комар парите за затворен комплекс в Драгалевци, строителството е...

Сираков профукал на комар парите за затворен комплекс в Драгалевци, строителството е замразено

536
0

Семейството на Наско Сираков и Илиана Раева явно доста сериозно го е закъсало финансово, след като шефът в Левски е бил принуден да замрази строежа на затворен комплекс в столичния баровски квартал Драгалевци, пише Lupa.bg.

Голмайстор №1 в историята на сините отдавна изпитва финансови проблеми, които според свидетели, са предимно от любовта на Наско към хазарта.

Именно и това е основната причина той да стопира на този етап строителството на нещо, в което е партньор с още няколко човека. Финансите не достигат, а кризата – икономическа и такава, породена от хазартната му зависимост, допълнително е „дръпнала ръчната спирачка“ на строежа.


Затвореният комплекс трябва да бъде изграден в една от баровските части на китния софийски квартал, където цените от доста време започнаха да скачат стремглаво.

Доста от хората, които са изявили желание техните апартаменти да бъдат част от този комплекс, са дали парите си още „на зелено“, но сега ще трябва да почакат още, докато видят мечтите си реализирани.

Оказа се, че от бившия футболист, който преди доста години си свали гащите пред публиката на Левски, са били ужилени и няколко привърженици на сините, които са се доверили на Вълка за строителството и все още таят надежди, че някой ден ще се нанесат в новия си дом.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име