Intrigi.bg интриги Синът на Марешки износва старите дрехи на баща си

Синът на Марешки износва старите дрехи на баща си

2816
0

Живеем скромно. Моят син продължава да износва мои стари дрехи. Това разкри в „Тази събота“ по бТВ лидерът на „Воля“ и представител на Патриотичната коалиция „Воля“ и НФСБ Веселин Марешки. „За мен е много важно, че децата ми са скромни и нямат пороци. Това се дължи на доброто възпитание и недопускането да се превърнат в разглезени“, разказа още бизнесменът. 

В началото на 90-те години на миналия век е обмислял да емигрира, защото със съпругата му живеели изключително бедно, но се отказал и създал първия си бизнес у нас. „Бях студент в Москва и като се връщах в България, карах такси“, върна се в миналото Марешки.

„91-ва година влязох в бизнеса с лекарства – една аптека – втора, пета и може би към десетата сме изкарали първия милион. От там нататък растем напред и нагоре. Най-важното и в бизнеса, и в политиката е честността“, категоричен е Марешки и уточни, че влизането му в политиката не го е направило по-богат. „Нямам нито една сделка с държавна болница“, разкри бизнесменът. 

„За нас – в личния живот, в бизнеса и в политиката са важни резултатите. Синът ми стартира с една основна заплата, и спрямо резултатите, ако фирмата върви добре, получава допълнително бонуси в края на годината“, разкри още подробности Марешки.

Синът му – също Веселин,  е завършил с отличие „Финанси“ в Лондон, владее 4 езика, имал е и специализация в Московския държавен университет, но сега се е върнал у нас и иска да се развива тук.

Младият Веселин уточни, че обучението му във Великобритания струвало около 3000 паунда на година. 

„Развивам се, сега съм на по-висока длъжност и взимам горе-долу двойно отпреди 4 години. В нашата фирма всеки получава това, което заработи, и реално, с бонусите, които получавам, това ми е напълно достатъчно“, допълни младият мъж. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име