Intrigi.bg Крими Синът на Лъчо-Мозъка: Кристиан Николов задряма секунди преди катастрофата с Милен Цветков

Синът на Лъчо-Мозъка: Кристиан Николов задряма секунди преди катастрофата с Милен Цветков

506
0

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков подсъдимият за инцидента Кристиан Николов бил задрямал и с клюмнала глава зад волана. Това разказа пред софийския градски съд Георги Иванов – приятел на Николов. Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона. Припомняме, че изслушаният днес е синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов-Мозъка.

Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено.

Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава. Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата, предава Нова телевизия. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта.

Иванов обясни още, че избягал от мястото на инцидента, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона помагат, защото бързал да избяга.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

Катастрофата стана на Великден миналата година.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име