Intrigi.bg Булевард Синът на Иво Карамански чака бебе от разведена с 3 деца

Синът на Иво Карамански чака бебе от разведена с 3 деца

85
0

Синът на митичния български кръстник Иво Карамански е в очакване на първа рожба. 26-годишният Иво-младши ще стане баща за сефте през лятото. Приятелката му Антоанет, която е 8 години по-възрастна от него, все още не е обявила официално щастливата вест в социалните мрежи, но хора от семейството им я потвърдиха публично. Тя е разведена и има общо три деца от двама различни мъже. Детето им с Иво ще бъде четвърто за нея.

Първият ѝ мъж бил датчанин, с когото се разделили заради зависимостта му към наркотици. С него имат две дъщери, които през по-голямата част от времето живеят при майка си и младото ѝ гадже Иво. Третото дете на Антоанет е момче и е от мъж на име Филип от Бургас, с която тя имала общ бизнес. Иво е приел наследниците ѝ от предходни връзки като свои и се грижи наравно с нея за тях. Те живеят на семейни начала почти от зората на връзката си. Карамански-младши и разведената му половинка се загаджили на къмпинг край Созопол през лятото на 2022 г. Малко преди това младежът, който се препитаваше като диджей, претърпя изключително тежка катастрофа в Холандия, където бе студент. Той оцеля по чудо в инцидента, но се наложи едната му ръка да бъде ампутирана, а на нейно място бе сложена специална протеза.

Иво е дете на Карамански от връзката му с някогашната гимнастичка и тв водеща Нели Атанасова, която от дълги години е щастливо омъжена за актьора Александър Сано. Карамански-младши приема Сано за свой баща и дори преди време по съдебен път добави неговата фамилия към своята в знак на признателност, че го е отгледал и възпитал.

Свекървата Нели приела с широки обятия новата снаха, въпреки че вече има 3 деца и е по-възрастна от сина ѝ. Тя не се месела в любовните им отношения и нямала търпение да стане баба, макар да няма още 50 и да изглежда шеметно добре. Самият Иво никога не е говорил публично за баща си. Знае се, че покойният кръстник на мафията има общо четири деца – три дъщери и един син от различни жени. След убийството му през 1998 г. нито един от тях не получава пай от богатството му, което мистериозно се изпарява.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име