Intrigi.bg Булевард Синът на Апостол Карамитев събира пари за болната си жена

Синът на Апостол Карамитев събира пари за болната си жена

163
0

Синът на големия актьор Апостол Карамитев – режисьорът Момчил Карамитев, събира пари за лечение на съпругата си Габриела, която се бори с рак. Модната дизайнерка е настанена в болница в Гуанджоу, Китай. Тя се нуждае от $30 000 за лечение. До момента са събрани над $1620. „Благодаря на всички българи. Всяко пени е от значение”, написа в профила си във „Фейсбук“ Момчил Карамитев.

Жена му Габриела е диагностицирана с рак и има нужда от средства, за да продължи лечението ѝ. Лекарите били единодушни, че не би могла да издържи на операция.
„Ние заминахме за Гуанджоу, Китай, за да потърсим медицинско лечение в болница „Фуда“, която ни беше препоръчана от приятел, бил на лечение там“, пише Момчил в сайта за дарения gofundme.com. 

„Габриела се подлага на химиотерапия, имунотерапия и фотодинамична терапия.

Съпругата ми е трудолюбив човек. Тя е моден дизайнер повече от 20 години. Завършила е моден дизайн в Рим, Италия. Първо работи като моден дизайнер в страната си, а по-късно започна да работи с мен във филмови и театрални продукции. Специализира в колежа „Санта Моника“ в Калифорния. Габриела комбинира многобройните си таланти с филантропия за децата. По ирония на съдбата, сега тя се нуждае от помощ, защото болният човек е безпомощен като дете – оставен само в ръцете на Бог. Габриела е велик човек, с прекрасно чувство за хумор, но силите ѝ все повече отслабват. Моля, помогнете ни да се преборим с болестта ѝ“, пише режисьорът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име