Intrigi.bg Булевард Силвия Кацарова слиза от сцената

Силвия Кацарова слиза от сцената

329
0

Силвия Кацарова подрани с равносметката за изтичащата година. В своите обобщаващи слова тя намекна пред почитателите си, че е решила да си вземе почивка от сцената, макар това лято да отбеляза 45 години от старта на професионалната си кариера.

„Как бързо измина една година… Пълна с най-различни емоции – и хубави, и лоши, но сякаш за мен лошите ме отминаха! Научих се да оценявам всичко, през което трябва да премина, и реших да отдам цялото си време и любов към моите близки и приятели! Научих се да прощавам и да забравям, просто да се наслаждавам на мига и сама да си създавам красива и щастлива реалност! Благодаря на всички приятели, които правят живота ми по-цветен и смислен! С очакване на топли и уютни празници… за вас най-красивото послание с любимата ми песен „Обичам те“, написа елзетката. Така или иначе в момента целият музикален бранш е в застой и срещи с публиката нямат нито Силвия, нито колегите ѝ.

Във финансов план тя разчитала само на съпруга си Любомир Димитров, който е бизнесмен и е успял да ѝ подсигури живот като на кралица. Ако трябваше да се справя сама, както много от естрадните звезди, тя щеше да разчита единствено на инвалидната си пенсия в размер на 110 лева, която получава заради проблемите с единия си крак, които получи след неуспешна операция на крайника си преди време. За пенсия по стаж Кацарова нямала шанс, тъй като бившият ѝ счетоводител направил задкулисна схема с документацията ѝ и когато тя навършила пенсионна възраст и го помолила да задейства нещата с НОИ, се оказало, че години наред не е внасял осигуровките ѝ и според закона било невъзможно да се пенсионира на този етап.

Изпълнителката на „Топъл дъжд“ обаче не се срамува от инвалидната пенсия, която получава, и не я приема за подаяние от държавата. Самата тя признава, че се възползва от всички облекчения, които ѝ се полагат като човек, преминал ТЕЛК. Всяка година тя ходела да си взема безплатния стикер за паркиране и с достойнство приемала всяка надбавка към пенсията, която властта отпускала на хората като нея.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име