Intrigi.bg Политика Сидеров и „Атака“ с протест пред БНТ, стигнаха до фоайето

Сидеров и „Атака“ с протест пред БНТ, стигнаха до фоайето

163
0

Волен Сидеров и негови симпатизанти се събраха пред входа на БНТ и опитаха да влязат в телевизията. Те обаче стигнаха само до фоайето, където основен говорител в протеста се оказа репортер от телевизията на Атака.

Според Сидеров има цензура, а генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е наруши Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично той е подписал.

От решение на УС на националната телевизия стана ясно, че Волен Сидеров няма да бъде допуснат до участие в предаването „Панорама“ тази вечер, след разразилите се скандали в „Референдум“ тази седмица. Забраната ще е в  сила, докато лидерът на „Атака“ не се извини писмено за отношението му към Националната телевизия и нейните служители.

От партията отказаха да изпратят друг представител, тъй като са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров.

Емил Кошлуков не се появи пред протестиращите, както те настояваха. В отговор те скандират „Оставка!“. „БНТ – полицейска телевизия“ и призиви да се спрат новините на турски бяха сред другите издигнати транспаранти.

Протестиращите се заканиха да не си тръгват докато не се появи Кошлуков. Те направиха опити да говорят с него по телефона, но те се оказаха неуспешни.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име