Intrigi.bg Актуално СЗО: Без големи събирания по празниците

СЗО: Без големи събирания по празниците

361
0

Тази година да избягваме големите семейни тържества и празнуването на Коледа в широк семеен кръг. Това призовават от Световната здравна организация във връзка с предстоящите Коледни празници.

Според експертите на СЗО дори най-добрият и сигурен вариант от здравна гледна точка е семейните събирания да се отложат за догодина, когато вирусът не би бил толкова голям проблем.

От СЗО съветват онези, които искат да се видят с близките си за празниците и да празнуват заедно, да направят това чрез видеконферентна връзка.

Препоръката на здравните експерти идва на фона на един от най-големите американски празници – Деня на благодарността, когато милиони американци се готвят за път, за да се съберат със семействата си за празника, който се пада този четвъртък.

Само до момента около 1 милион пътници вече са преминали през проверките на летищата, което е най-голямата бройка от март насам в страната.

Дори и Белият дом игнорира съветите на СЗО, след като първата дама Мелания Тръмп обяви, че планира да проведе традиционния прием по повод празника.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име