Intrigi.bg Булевард Секс за пари – оферта, която не подминава дори и популярните инфлуенсъри

Секс за пари – оферта, която не подминава дори и популярните инфлуенсъри

1031
0

Тайн-Лекси Кларсън изглежда има всичко, за което момиче на нейната възраст може да мечтае. 22-годишната британка е сексапилна, пътува по целия свят и вече е доста популярна – и в мрежата, и извън нея.

В Instagram Кларсън има над 422 хил. последователи, като бройката нараства ежедневно. Освен това е една от жените, които правят най-силно впечатление по време на третия сезон на риалитито „Love Island“.

По всички възможни показатели Тайн-Лекси е инфлуенсърка със солидно влияние върху аудиторията си.

Но славата има тъмна страна. В случая на Кларсън, както и на редица други известни и сексапилни инфлуенсъри, тя е да получаваш неприлични оферти почти ежедневно.

Пред „Би Би Си“ блондинката признава, че предложенията за секс срещу пари валят всеки ден, а за някои богати мъже с пари и власт социалните мрежи се превръщат в поредния каталог, от който да си изберат „плячка“. Тайн-Лекси го определя като нов вид елитна проституция, обект на която са десетки привлекателни момичета из Instagram, но не само.

Тя е още на 19, когато за първи път получава съобщение с наглед невинно предложение – вечеря и питиета срещу „скромната сума“ от 22 хил. паунда.

Тайн-Лекси Кларсън

След участието й в „Love Island“ – британски риалити формат за запознанства, който често не е подходящ за лица под 18 години – офертите стават още повече и още по-щедри. С Тайн-Лекси започват да се свързват както частни лица, така и цели агенции за ескорт.

Сред предложенията има и такова за 50 хил. паунда за пет нощи в Дубай, като авторът на поканата е готов да плати и повече, само и само Кларсън да е до него по време на екзотичната му ваканция. В офертата е включен и договор за поверителност, за да може случилото се през тези пет нощи да остане тайна.

В същото интервю за „Би Би Си“ Тайн-Лекси признава, че е отклонила всички тези оферти, но се притеснява, че по-бедни от нея момичета биха ги приели.

Инфлуенсърите, които все още не са станали толкова известни, често не получават безплатни продукти и покани от петзвездни хотели, само и само за да ги публикуват после в профилите си. Понякога те работят „на бартер“ с брандовете, но се случва и да предлагат услугите си безплатно, с надеждата, че това е просто стъпка към върха.

Тайн-Лекси Кларсън

Затова и за мнозина от тях суми от десетки хиляди долари или паунда звучат крайно примамливо. Според Кларсън с такива пари те ще променят живота си веднъж завинаги. Уловката е, че за да ги „заслужат“, трябва да се съгласят да извършват определен тип „услуги“ от интимен характер.

27-годишната Роузи Уилямс потвърждава думите на Тайн-Лекси. Тя е била заедно с нея в предаването „Love Island“, което заедно с Instagram явно е предпочитано поле за търсене на секс срещу пари заради струпването на млади, привлекателни жени на едно място.

Роузи, подобно на Кларсън, също има колосален брой последователи, които се наслаждават на сексапилните й снимки. Двете жени споделят и склонността да се снимат в доста предизвикателни дрехи, които разкриват формите им, дело на съвременната пластична хирургия.

Роузи Уилямс

Наскоро Роузи получава примамливо съобщение – заможен господин дава 100 хил. долара, за да прекара тя година в Дубай като негов „ескорт“.

Дрехите, обувките и чантите, които през това време инфлуенсърката ще си закупи, също са изцяло за негова сметка.

Нещо повече, Роузи посочва, че покрай тези предложения, които явно стават все по-често срещано явление, се оформя цял нов жаргон. Така например повечето мъже пишат в съобщенията си, че имат „важна транзакция“, която държат да споделят с дамите.

Уилямс също отклонява подобни запитвания, но и тя е категорична – за някои момичета това би било само още един аспект от славата и богатството, към които се стремят. Въпреки това отначало Роузи е искрено изненадана от неприличните предложения. Когато се захваща с Instagram, тя е подготвена за неприятности като сблъсъка с троловете и нездравото внимание към личния й живот.

Но никога не е предполагала, че мъже ще се опитват да я купят. Уилямс допълва, че това е една от малките, мръсни тайни на инфлуенсърите, за които никой от тях не говори.

Роузи Уилямс

Пред „Би Би Си“ тя признава, че жените на Instagram или дори не си и помислят да легнат с някого за пари, или са го правили и ги е срам да си признаят.

Факт е, че има жени и от втората група. Често това са млади момичета, които още изплащат студентските си заеми, докато в същото време все още не печелят достатъчно от рекламни партньорства. Много от тях дори не гледат на действията си като на проституция, защото познават мъжете, които им дават пари, и често си пишат с тях месеци, преди да пристъпят към интимни взаимоотношения.

Така постепенно тези жени започват да приемат мъжете, които им дават пари или им купуват разни неща, по-скоро като на донори, отколкото на господа, които си плащат за секс.

Всичко това се случва въпреки категоричната забрана Facebook и Instagram да бъдат използвани за склоняване към сексуални взаимоотношения.

„Няма да толерираме тези практики в Instagram и тези, които нарушават правилата ни, ще бъдат изхвърлени от платформата“, съобщава говорител на социалната мрежа.

До момента обаче не сме чули за нито един потребител, изхвърлен от социалните платформи с аргумента, че си е търсил секс срещу заплащане…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име