Intrigi.bg Булевард Свърши ли приказката на Софи Маринова?

Свърши ли приказката на Софи Маринова?

317
0

Софи Маринова и нейният възлюбен Тодор Давидов-Гринго са разделени след поредния жесток скандал в ромската фамилия, твърди сайтът Флагман.бг.

Двамата официално отричат за раздялата, дошла само няколко месеца след пищната сватба между айтозлията и певицата, на която кумуваха Преслава и приятелят ѝ Павел.

Свърши ли приказката на Софи Маринова?

След щастливото събитие Гринго и Софи бяха неразделни. Само преди няколко дни обаче Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-ия рожден ден на своята приятелка Преслава.

Всички гости на купона в популярен столичен клуб се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя. Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си.

Свърши ли приказката на Софи Маринова?

Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да празнува в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Припомняме, че Гринго излезе от затвора преди година, където излежа 9 месеца за изнудване на айтоския бизнесмен Асен Атанасов-Ариф. По време на целия процес известната певица не спираше да подкрепя любимия си и да твърди, че е невинен. Почти веднага след освобождаването си от пандиза Давидов предложи брак на Софи, като двамата официално си казаха „Да“ на пищна сватбена церемония на 24 март.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име