Intrigi.bg Актуално Светлана Гущерова разкри: ПРИЯТЕЛ ме заплаши с киселина! (Всичко за драмата)

Светлана Гущерова разкри: ПРИЯТЕЛ ме заплаши с киселина! (Всичко за драмата)

140
0

Ден след като Светлана Гущерова шокира всички, разкривайки, че е била заплашена с киселина, плеймейтката загатна и откъде е дошла зловещата закана.

„Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от „приятели“, те често стават най-големите предатели“, сподели милионерската съпруга. Тя не си позволи да посочи имена, тъй като в момента тече разследване около случая. Единствено добави, че се надява човекът, който стои зад заплахите, да си получи заслуженото.

Вчера съпругата на Християн Гущеров публично алармира, че е била заплашена да бъде заляга с киселина. Моделката веднага се е свързала с компетентните органи и не скри, че се страхува не само за своя живот, но и за този на съпруга си и четирите си деца.

„Никога не съм вярвала, че толкова много хора ще ми пишат, за да проявят съпричастност. Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава, а точно обратното – всеки, който е жертва на подобен тормоз с риск за живота си, трябва да говори и да алармира компетентните органи“, сподели в социалния си профил Светлана.

Кой е приятелят-предател, заплашил миската, засега остава загадка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име