Intrigi.bg Спорт Сашо Станков се подигра с кандидатурата на Гонзо

Сашо Станков се подигра с кандидатурата на Гонзо

88
0

Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България – Александър Станков, коментира пред Gol.bg кандидатурата на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС.

Няколко клуба вече обявиха, че издигат настоящия технически директор на централата за нов шеф на футбола ни. Сред тях са Ахелой, Добруджа, ФК Пълдин Пд и Борислав Първомай.

Станков, който е генетично свързан с ЦСКА, изрази изключително любопитно мнение по адрес на номинацията на Гонзо.

„Издигането на кандидатурата на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС е без коментар. И аз искам да бъда неврохирург и да оперирам в клиниката в Хановер. Дълго време съм си мечтал и съм сънувал, че съм неврохирург им правя операции на мозък там. Засега обаче не ми се получава“, обяви пред медията ни Станков.

59-годишният специалист изрази и сериозни съмнения за нечиста игра за предстоящия избор на нов шеф на родния футбол.

„Интересно е как ще подходи и Михаил Касабов, защото той категорично заяви, че няма да се кандидатира. Сега обаче Славия издига кандидатурата му за президент на БФС.

Любопитно е дали ще каже, че няма да се кандидатира, въпреки че го номинираха за поста. Касабов мълчи. Христо Крушарски пък обяви, че ще оттегли кандидатурата си в полза именно на Касабов. Сигурно нещо се мъти“, обяви Станков по повод издигането на кандидатурата на вицепрезидента на футболната ни централа Михаил Касабов, който изпълнява длъжността президент на БФС до провеждането на предстоящия Конгрес.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име