Intrigi.bg Булевард Сашка Васева се връща на сцената напълно сляпа

Сашка Васева се връща на сцената напълно сляпа

157
0

След година без работа заради пандемията фолклегендата Сашка Васева се завръща на сцената,научихме от HotArena.

Блондинката, която изпя вечния чалга хит „Левовете в марки“, е готова отново да забавлява публиката въпреки влошеното си здравословно състояние. Този месец ще е първо участие на Сашка от много време насам. От години певицата има атрофия на зрителния нерв и проблемът й все повече се задълбочава. Към днешна дата тя признава, че не може да чете и пише, не се справя и с мобилния си телефон. Помагат й дъщеря й Христина-Елена и синът й Христо-Никола, които са неотлъчно до нея. Въпреки това Васева е категорична, че няма да се откаже от професията, стига да има къде да я практикува.

„Имам намерение да продължа да пея, Това, че не виждам добре, не ми пречи. Има много слепи певци“ – категорична е изпълнителката, която преди няколко месеца чукна 54 години и сподели, че най-желаният подарък за рождения й ден е да прогледне.

„Сега единствената опция пред мен е електромагнитното лечение в клиниката на Федеров в Германия, чрез която се стимулира очният нерв. Това е единственият вариант на лечение за моето заболяване – атрофия на зрителния нерв. Операция не се прави.“ – казва примата на попфолка.

Няколко колеги се опитват да помогнат на Сашка с финансова подкрепа, но тя, за съжаление, за момента е недостатъчна. Певицата е благодарна на всеки дарен лев:IBAN: BG20STSA93000026700920.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име