Intrigi.bg Булевард Сашка Васева: Бях влюбена в Поли Пантев

Сашка Васева: Бях влюбена в Поли Пантев

715
1

Сашка Васева е била влюбена в Поли Пантев, разкри самата тя .

Двамата се запознават през 90-те години, а по онова време Сашка ходи с момче, което работи при него. Пантев обаче й е фен и поискал да се запознаят. „Покани ме на вечеря срещу Руската църква, със 100 рози. Масата преливаше от блюда. Почувствах се уважавана“, разказва първите си спомени от Пантев Васева.

Вместо романтична нощ, шопинг в Милано или екзотична екскурзия, сикаджията й предложил да праят бизнес заедно. Поискал да създадат музикална компания. По това време Пайнер още не съществувал, Сашка трябвало да е продуцент. 

Направили офис, но Васева направила огромната грешка да смеси професионалните контакти с личните и се влюбила в подземния бос. За да го впечатли дори го поканила на свой концерт в провинцията. Поли се появил със скъпа кола и орда охранители. Някой от местните обаче спукал гумите на автомобила и Пантев и момчетата му се изнесли веднага от мястото. 

Васева не крие, че е търсила помощ от Поли в различни ситуации. На една Нова година била поканена да пее в известен столичен хотел, където оразнували други представители на ъндърграунда. Те настояли да им изпее „Камъните падат“, но Сашка отказала, тъй като всъщност песента не е нейна. Опитали да я сплашат като заключили озвучителя й. Тя обаче не поддала и завършила участието си без да изпее емблематичния хит. За наказание й платили с фалшиви долари. 

Щом разбрала за измамата, Сашка се оплакала на Поли, а той й сменил доларите с истински. Грижите, сигурността, уважението, които той й демонстрирал, я накарали да си падне по него и в един момент тя не издържала и решила да му признае чувствата си. Били в неговата дискотека една вечер, когато тя му казала, че е влюбена в него. Той обаче не откликнал на чувствата й и й казал, че не знае какво да каже. 

Ядосана и обидена, още на другия ден Сашка отишла при него и му казала, че не иска повече да въртят бизнес заедно. Васева твърди, че двамата никога не са имали сексуални контакти. 

Сашка не е сигурна, че Пантев наистина е умрял при покушението срещу него през 2001 година. „Знае ли се, може и да е жив“, смята тя, пише Галерия

Източник hotarena.net

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име