Intrigi.bg интриги Сано ще води „Островът на 100-те гривни“! Хонорарът му е баснословен

Сано ще води „Островът на 100-те гривни“! Хонорарът му е баснословен

129
0

Александър Сано ще е водещият на новото риалити по бТВ „Островът на 100-те гривни“, узна Intrigi.bg. Макар досега спряганите имена да бяха тези на други двама популярни актьори – Филип Буков и Асен Блатечки, наш сигурен източник потвърди, че Косъма от „Под прикритие“ вече е подписал договора си.

Изборът на бТВ за водещ не е толкова изненадващ, колкото сумата, под която се подписва. А именно – 20 000 евро. За толкова Сано се е съгласил да води „Островът на 100-те гривни“.

Актьорът ще отсъства няколко месеца, през които ще е далеч от семейството си и най-вероятно ще изпусне раждането на първото си внуче. Доведеният му син Иво Карамански очаква бебе от приятелката си Антоанет Пепе и заради ангажимента си на екзотичния остров Сано ще пропусне големия ден.

Това била и една от причините Косъма да се цани за по-голям хонорар. Освен това, както стана ясно, шоуто обещава рекордно голяма награда за победителя от 300 000 лева, каквато досега никое предаване у нас не е предлагало. Затова и Сано преценил, че продукцията е достатъчно платежоспособна и щедра, за да му даде исканата заплата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име