Intrigi.bg Булевард САМО в Intrigi.bg: Мартина на Слави още е като бременна (ФОТО)

САМО в Intrigi.bg: Мартина на Слави още е като бременна (ФОТО)

72
0

Бившата изгора на Слави Трифонов Мартина Огнянова съвсем се ошишка. След раждането на третото си дете в края на миналата година, голямата любов на Дългия така и не успя да смъкне излишните килограми и корема. Мартина е толкова наедряла, че някои все още смятат, че е бременна и я питат кога най-после ще роди.

Припомняме, че танцьорката роди тайно малкия Матео преди близо половин година. Освен него, с Коко Колев имат още две момчета – Нико и Лука – на 7 и 8 години.

Бившата танцьорка вече е прехвърлила 40-те и изненадващата трета бременност се е отразила пагубно на физиката й. Успоредно с това, липсата на движение и тренировки също си оказват влияние. Излишните килограми изключително притеснявали Мартина, тя се чувствала зле и нямала никакво самочувствие.

„Мартина не искаше трето дете – стана случайно и реши все пак да го роди“, разказват нейни приятели.

Решението да задържат бебето не дошло лесно. Според близки до семейството, Мартина и Коко едва свързват двата края. За да се издържат, се наложило бившата на Слави да разпродаде всички подаръци от Дългия – от луксозния апартамент, до марковите дрехи и дори бельо.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име