Intrigi.bg Булевард Руският сексклуб, който разведрява хората с оргии в Zoom

Руският сексклуб, който разведрява хората с оргии в Zoom

275
0

За някои хора събота вечер е интересна дори и по време на карантина. Това важи особено за стотиците зрители, които се събират онлайн, за да гледат едно специално изпълнение на живо. То обаче далеч не е „Лебедово езеро“.

Четири жени са завързали мъж за покрит с фолио матрак в една почти празна стая. Той не носи нищо друго, освен черна маска върху лицето си, кожена яка, бельо и мъжки чорапогащи.

На фона на техно музиката, която все повече се усилва, на преден план облечените в оскъдно бельо жени се редуват да изсипват горещ восък върху гърдите на мъжа, който очевидно изпитва смесица от болка и удоволствие. След това една от жените издърпва и изтрива восъка с черна латексова ръкавица.

Това е малка част от една от първите руски Zoom оргии, организирани от движението Kinky Russia в Москва.

Във времето преди епидемията на COVID-19, групата организира тематични пиперливи секс партита, които насърчават сексуалното любопитство в среда, свободна от осъждане и с едно основно правило: взаимно съгласие.

Уви обаче, събиранията на повече хора в Русия са забранени заради пандемията, което принуждава Kinky Russia да се пренасочи към платформата за видеоконференции и да даде възможност на общността да изследва своята сексуалност, докато спазва социална дистанция.

„Преди да настъпи карантината, имаше насрочено парти, затова решихме да помислим дали има други опции, преди да го отменим“, казва пред The Moscow Times съоснователят на клуба Таня Димитриева.

„Ето защо организирахме предаване на живо на репетиция за парти, която успяхме да организираме буквално ден преди обявяването на карантината. По този начин гостите можеха да наблюдават истинско изпълнение, а в допълнение на това можеха да избират и различни опции за свързване онлайн, чат, флирт и така нататък“, разказва още тя.

Оттогава групата организира Zoom оргии през седмица или две, като в тях се „включват“ стотици зрители.

Подобно на преживяванията отпреди пандемията, гостите могат да посещават различни „стаи“, в които има различни изпълнители и хора.

Събитието в събота, което започва с восъчния „ритуал“, включва също и участието на Максим Калахари – артист, специализиран в японското еротично изкуство Шибари, както и бурлеска от съоснователката на клуба Бланш дьо Моску (артистичния ѝ псевдоним).

Други прозорци предлагат да гледате двойки или групи, които извършват различни BDSM актове, такива, които танцуват на DJ сет на живо, или пък просто да се видите и да поговорите с други гости на събитието.

Всички, които се включват в оргията като зрители, са помолени да носят „секси и екстравагантен“ костюм, обикновено издържан в BDSM естетиката.

Много хора носят венециански или дори най-обикновени медицински маски, които свикнахме да виждаме по улиците през последните месеци. Разбира се, много гости се включват в събитията, без изобщо да пускат камерата си.

Ако пък на събитието има гости или групи, които искат да изследват заедно своите желания, те могат да помолят да използват някоя от „частните“ стаи в рамките на разговора в Zoom.

„Тук много ми харесва“, споделя Екатерина, която участва за пръв път и носи черна дантелена маска. „Сексът и всичко свързано с него е важна част от моята личност. Най-накрая открих хора със сходно мислене“.

Редовният посетител Кирил пък носи карнавална маска, която покрива половината от лицето му. Той споделя същите чувства като нейните.

„Онлайн преживяването доста ми харесва, особено днес. Основно заради това, че в него има повече красота. Kinky е истински комфортно карнавало пространство, където можеш да бъдеш всеки и да се чувстваш свободен“, разказва той.

Без значение дали на живо или онлайн, събитията на Kinky Russia спазват няколко основни принципа: съгласие, откритост, равенство и уважение на чуждите граници.

За тази цел „Kinky Police“ модератор следи за спазването на правилата, но в същото време поддържа настроението на всички в чат прозореца.

За да посетят Zoom оргия, гостите трябва да кажат имената и възрастта си, както и да напишат накратко защо искат да участват. По този начин организаторите са сигурни, че всички гости са на една и съща вълна.

Таксата за участие е 1000 рубли, тоест около 25 лева.

Има и партита, за които контролът е по-строг, като например онези, фокусирани върху животни или посветени тематично на филма „Широко затворени очи“.

За тях е необходимо гостите да осигурят линк към свой профил в социалната мрежа, така че организаторите да използват дигитален фейсконтрол.

Доверието също е основен елемент от секс партитата онлайн. Строго забранено е да се правят скрийншоти или записи, макар че организаторите няма как да предотвратят това напълно.

И въпреки техническите пречки, проблемите със звука и насичащата картина, която често се случва, когато в Zoom има много хора, според Димитриева интересът е все по-голям.

„Общността приема виртуалните партита учудващо добре“, казва тя. „Хората са активни и палави онлайн, докато все пак следват етичните ни правила, което е доста важно, след като интернет от една страна осигурява анонимност и свобода“.

Освен всичко друго, Kinky Russia организира и Kinky Practice курсове и уъркшопи със сексуална и BDSM тематика, която позволява на руснаците да изследват безопасно своите желания, без да напускат домовете си.

Използването на видео платформи като Zoom и Skype за сексуални партита набра скорост, след като пандемията принуди милиони хора да се самоизолират.

Частни секс клубове в Ню Йорк и Лондон са пионерите в дигиталните оргии, но Русия далеч не изостава от тях.

И докато Zoom технически забранява „показването на голота, порнография и материали с откровено сексуално съдържание“ и дори заяви, че използва специални инструменти, за да отстранява нарушенията, онлайн събитията на Kinky Party се провеждат без никакви пречки.

Организаторите казват, че Zoom оргиите са уникални и с това, че не се отнасят само до секса, но и до подкрепата на общността в това несигурно време.

„Най-лошото от всичко е, че тази карантина раздели хората“, казва Димитриева и допълва, че е депресиращо, когато не можеш да поддържаш нормалния си живот. „Ние сме загрижени за нашите клиенти, затова правим всичко възможно да ги забавляваме и да ги държим ангажирани в тези трудни за всички времена“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име