Intrigi.bg Куриози Рускинята Кристина – тя е на 23 години, има 11 деца и...

Рускинята Кристина – тя е на 23 години, има 11 деца и иска още поне 111

252
0

Кристина Озтюрк е на 23 години, хубава и с ослепителна усмивка, и на пръв поглед не изглежда като жена, особено заинтересована от майчинството.

С нейната външност и на нейната възраст страничният наблюдател би предположил, че рускинята ще си пада най-вече по купоните и небрежните срещи с мъже.

Тя обаче е майка на 11 деца и иска да има поне още 111 бебчета.

Уловката е, че само едно от децата на Кристина е родено от нея и то когато тя е едва на 17 години. Тогава рускинята, която е родена в Москва, става майка на дъщеря на име Вика, но отказва да разкрие повече подробности кой е бащата на детето и защо не е започнала да гради семейство с него.

Резултат с изображение за „Кристина Озтюрк“

Няколко години по-късно късметът на Кристина се усмихва истински, докато е на море в Батуми – грузински курорт, известен като „Лас Вегас на черноморския бряг“.

Там тя се запознава с Галиб Озтюрк – 56-годишен магнат, собственик на редица хотели и апетитни недвижими имоти, както и транспортен предприемач. Двамата се запознават още в първия ден на ваканцията и, както признава младата жена, било е любов от пръв поглед.

Резултат с изображение за „Кристина Озтюрк“

Господин Озтюрк е с 23 години по-възрастен от Кристина и има пораснали деца от предишни негови връзки, но това не е пречка пред романтичните му отношения с московчанката. Нещата се развиват светкавично и веднага след почивката си рускинята се мести окончателно да живее в Батуми.

В профила си в Instagram Кристина пише, че за нея Галиб е „ментор, съветник и принцът от приказките в едно“.

Двамата споделят и една огромна обща мечта – да имат наистина голямо семейство. В лицето на Кристина бизнесменът вижда съпругата, която винаги е искал – срамежлива, скромна, но и вечно усмихната и мистериозна. Милионите, с които Галиб разполага пък, са чудесна предпоставка двамата да започнат да градят многодетното си семейство колкото се може по-скоро.

Ясно е, че е физически невъзможно семейството да има желания брой деца без помощ. За тяхно щастие в Грузия сургоатното майчинство е напълно легално и сравнително достъпно, особено за предприемачи като Озтюрк. Наемането на сурогатна майка струва около 8000 до 10 000 долара, сума, която Галиб е готов да плаща на драго сърце, само и само да има десетки бебета.

Пред Unilad Кристина подчертава, че всичките 10 деца, които им се раждат за по-малко от година от различни сурогатни майки, всъщност са биологично нейни и на съпруга ѝ. Генетичният материал е на рускинята и на Галиб, просто бебетата са износени и родени от друга утроба.

Кристина има само ангажимента да следи дали сурогатните майки се хранят правилно и се отнасят правилно към телата си.

Тя лично изготвя диетично и здравословно меню и преглежда резултатите след всяко едно изследване, за да е сигурна, че бременността се развива нормално. Процесът обаче невинаги протича гладко, защото Кристина признава, че една от майките в последния момент заявила, че иска да запази бебето за себе си.

Дребните неприятности обаче не спират семейство Озтюрк, които имат намерение да се сдобият с още поне една дузина бебета. Първоначално рускинята заявява, че иска не 11, а поне 111 деца, но впоследствие в разговора си с Unilad казва, че се е шегувала и че е казала числото напосоки. Засега тя е склонна да изчака малко, за да поотраснат новородените ѝ бебета.

Кристина признава откровено, че не е предполагала колко ще е трудно да имаш 10 деца наведнъж, но не пропуска да документира всеки момент от живота си като многодетна майка в социалните платформи. Очевидно тя разчита и на помощта на детегледачки, защото по лицето ѝ няма и следа от умора и недоспиване.

А дали семейство Озтюрк мисли да има деца и по старомодния начин?

Двойката е категорична, че искат да заченат и бебета по „конвенционалния метод“, просто в момента са твърде изморени заради десетте новородени.

„Всичко идва с времето си“, казва Кристина и лъчезарно допълва: „Все ще измислим колко точно деца да имаме“…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име