Intrigi.bg Политика Румяна Ченалова: Цялата власт е оплетена в тумор

Румяна Ченалова: Цялата власт е оплетена в тумор

1026
0

Те съзнават какво са направили, но няма кой да ги накаже. Цялата власт е оплетена в тумор. Кой ще ги провери? Нима прокуратурата? Това попита Румяна Ченалова в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком, коментирайки ”апартаментгейт” и арогантното държане на Цветан Цветанов, Пламен Георгиев и другите.

Защо си подават оставките? Защото имат интерес. В случая трябва да има проверка и да се види, че има конфликт на интереси, частен интерес. Те си подават оставките, за да не се извърши тази процедура, обясни тя.

Този възел трябва да бъде разсечен, но няма кой, заяви категорично Ченалова.

По силата на закона към момента какво трябва да се случи – Комисията трябва да се събере и да предложи на народното събрание дали Пламен Георгиев трябва да бъде освободен, посочи Ченалова. Утре ще има протести. Това е начинът, допълни съдийката.

Тези, които ни управляват са хора, които се учеха на политика в движение, учеха се да грабят. Гледаме какво се случва с тяхното забогатяване, защото журналистите имат достъп до агенцията за вписванията. Какво стана с проверките които обикаляха замъците, за скъпите коли?  Защо не се види колко българи имат офшорни сметки?, попита още Ченалова.

Няма кой да ги накаже институционално, но ще ги накажат гражданите, каза водещата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име