Intrigi.bg Булевард Рокади в bTV! Знаков тв водещ напуска телевизията

Рокади в bTV! Знаков тв водещ напуска телевизията

363
0

bTV е напът да се раздели с поредната си знакова фигура, твърди „Уикенд“. Спортният журналист Петър Бакърджиев бил на крачка да напусне.

Смята се, че може да се влее в редиците на БНТ, където от няколко месеца работи неговата съпруга Гергана Гунчева.

Бакърджиев е на щат в bTV от създаването й преди 19 години. Той е едно от най-разпознаваемите лица в отдел „Спорт“, има няколко награди за работата си, но въпреки това вече години наред длъжността му е на „водещ и репортер“.

Това вбесявало журналиста , който считал, че отдавна е достигнал доста по-високо ниво в професията си и заслужава поне да го обявят за „водещ и коментатор“, което е по-висшата длъжност в отдела.

С последното „звание“ се пъчат само трима души – всички постъпили на работа в телевизията доста след Бакърджиев. Това са Валери Генов, който работи в bTV от сравнително скоро, Елена Яръмова, която в момента е в майчинство, и Николета Маданска, която повечето хора в телевизията не обичат, тъй като смятат, че кариерата й се дължи на връзката й с шефа Венелин Петков.

На този фон Бакърджиев се чувствал меко казано, неоценен, твърдят служители от bTV.

Недоволството на Пепи се изострило, когато съпругата му Гергана решила да се върне на работа след второто си майчинство. Това станало миналата есен. Макар да е по-известна като Мис България, Гери от доста време се изявява като спортен журналист и се надявала да я вземат в bTV, за да работи заедно с половинката си.

Там обаче отказали да назначат красавицата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име