Intrigi.bg Булевард Родни звезди се обвързаха с чужденци: Джаро се ожени за японка, Лилия...

Родни звезди се обвързаха с чужденци: Джаро се ожени за японка, Лилия Маравиля взе италианец, Поли Генова чака бебе от холандец, и още…

1612
0

Родни певици и артисти пристанаха на чужденци.

Лилия Маравиля е превърнала името на италианския си съпруг в синоним на щастие.

„В едно заведение се запознахме. Опитваше се да ме сваля, но първо не му се получаваше. Бях скептично настроена към чужденци. В този период имаше навсякъде едни ловджийки – момичета, които ходеха по заведения и си търсеха чужденец. И Лука, като ми се представи, си казах: „Как пък не си улучил точно адреса!“ Но понеже съм възпитан човек, му отвърнах. И така, без да искаме, се срещахме на същото място още няколко пъти. И неусетно започнахме да ходим на вечери, да спортуваме заедно. Тръгна неангажиращо до един момент, в който станахме неразделни и започнахме да живеем заедно“, казва актрисата.

Шефката на „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева пък е омъжена за англичанин – Тимоти Доудъл, известен у нас като Тим. Той прекарва по-голямата част от времето си в Берлин,. Прави докторантура по немска философия. Дъщеричката им Алма също е там, а голямата – Маргарита учи социална антропология в Лондон.

Екранният Джаро пък е женен за японка. Според мълвата двамата са се развели през 2017-а.  Билалов плаща солена издръжка на жена си и двете си дъщери. Тези слухове и до сега не са потвърдени.  

Аксиния Ченкова, която стана известна в първото издание на „ Стар Академи“, също има екзотичен брак., Тя е омъжена за китаеца Майкъл Чой, с когото вдигнаха сватба в Ню Йорк.

Диана Любенова е на върха на щастието, че Лес Уелдън се завърна при нея. Клюката, че водещата е самотна майка май се оказа лъжа. Лес, който работи в родния киноцентър и често е ангажиран със снимки на световни звезди се грижи за семейството си.

Внучката на Тодор Колев – Теодора се омъжи в Лондон за приятеля си Джоузеф. Цеци Красимирова ще сключи брак с Майкъл Струмейтис. Той е собствени на най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света.

Поли Генова ще роди през пролетта от холандец. „“Той не се занимава с музика, но бизнесът му е свързан с шоубизнеса. Запознахме се през 2016-а на наградите на БГ радио, като се видяхме за няколко часа. Следващата година отново се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме“, довери Поли.

Фолк певицата Емилия също се залюби с чужденец. Тя вдигна сватба с Жорж Башур, само два месеца, след като той загуби сина си в автомобилна катастрофа.

Мариана Попова има дъщеря от италианеца Ханес, а колежката й Милена Славова бе женена за англичанин на име Робърт, с когото се разделиха и тя се завърна в България, пише „Телеграф“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име