Intrigi.bg Булевард Робърт Де Ниро в криза заради развода си

Робърт Де Ниро в криза заради развода си

462
0

Холивудската звезда Робърт Де Ниро и Грейс Хайтауър в момента минават през бракоразводно дело, за който се твърди, че влошава живота на актьора и засяга значително финансите му.

Грейс харчи около 215 000 долара на месец за дрехи, бижута и други луксозни стоки от кредитните му карти и около 160 000 долара в брой и за да реши това, актьорът трябва да приема всички роли, които му се предлагат.

10 от най-големите роли на Робърт Де Ниро | Lifebites.bg

„Г-н Де Ниро е на 77 години и въпреки че обича работата си, не бива да работи толкова усилено на тази възраст и с това лудо темпо. 12 часа на ден, без почивка“, каза адвокатът на Де Ниро.

Освен това Робърт дължи на държавата данъци и хонорарите от следващите му два филма ще отиде изключително за тези цели, отбеляза адвокатът.

Адвокатът на съпругата му обаче твърди друго. Според него, докато се разведат, холивудската звезда трябва,

според предбрачното споразумение, да даде възможност на своята, скоро бивша съпруга, да живее както преди. Адвокатът й напомни, че Де Ниро също не пести разходи и за себе си. Той твърди, че е летял с хеликоптер, за да пристигне на среща за закуска и е посетил приятелите си във Флорида с частен самолет

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име