Intrigi.bg Крими Рецидивист счупи ръцете на 17-годишното си гадже

Рецидивист счупи ръцете на 17-годишното си гадже

752
0

Млад рецидивист счупи ръцете на гаджето си, преби я почти до смърт, а щом видя полицията, заплаши, че ще се хвърли от осмия етаж на блока. Страховитият екшън 25-годишният Д. В. разиграл в понеделник вечерта в столичния квартал „Слатина“, пише в. „Телеграф“

„Д. плашеше да скочи, видяхме много патрулки, едно момиче нещо плачеше, беше цялото насинено“, разказаха обитатели на блок 3, който се намира в близост до стадион „Академик“, станали свидетели на екшъна.

Привечер в понеделник майката на 17-годишната Й. получила СМС. Той бил зов за помощ. Щерката  твърдяла, че приятелят й Д. ще я убие този път. Жената незабавно подала сигнал на телефон 112, а заедно с полицията отишла на адреса на В.. Там обаче Й. отказала да отключи вратата въпреки настояването на униформените и майка й. след известно време обаче склонила. 

„Видяхме едно ужасно бито момиче, то май злоупотребява с някакви вещества, не изглеждаше добре“, коментираха съседи на В.
Прегледът на медиците показал, че момичето е със счупени ръце и жестоки отоци по цялото тяло, причинени от зверски побоища. Имало и стари травми, коментираха лекарите.

През това време Д. успял да се провре през малък прозорец и да се качи на покрива на блока. Плашил, че ще се хвърли. Часове наред разигравал униформените, но най-накрая слязъл и бил арестуван. 

„Обичам го, не ме е бил той“, изкрещяла Й. Тя категорично отказала да свидетелства срещу него. Според майка й – от страх. Девойката твърдяла през цялото време, че едната ръка счупила, защото я дръпнало куче, а другата – в дискотека, защото се била с някакви хора, без да уточнява повече подробности. 

От МВР заявиха, че е образувано досъдебно производство. Справка показа, че и преди е имало сигнал от майката на Й., но работата по него била прекратена, защото момичето отказвало всякакво съдействие.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име